zondag 29 januari 2012

TheezakjesSwap en een kaartje gemaakt..

Hallo,

Ik zag dat het alweer meer dan week geleden is dat ik een berichtje heb geplaatst.
Oei oei oei, ik moet er toch echt een beetje consequenter in worden, want ik zit toch bijna elke dag even op blogger om rond te neuzen op alle andere blogs..

Deze week heb ik mijn aandeel van de theezakjes swap ook op de post gedaan. Ik vond het echt een super leuke swap om aan mee te doen. Zoals altijd werd je aan een maatje gekoppeld en dit keer was het de bedoeling om voor elkaar een mooie verpakking de maken met theezakjes er in.
Ik werd gekoppeld aan Yvonne, ik kreeg al heel snel van haar een super leuk pakketje binnen:
Zelf was ik niet zo snel als Yvonne, ik deed er wat langer over. Pas afgelopen week is mijn pakketje op de post gegaan. Maarrr.. Ik was ook wel heel tevreden met het resultaat:


T is wel een schattig potje geworden toch?? T dekseltje kun je op de bovenkant schuiven, zodat je een soort van sluiting hebt.

Verder heb ik afgelopen maandag nog een leuk kaartje gemaakt, maar ook daarvoor niet echt de tijd genomen om het op mijn blog te plaatsen. Toch wil ik hem graag alsnog met jullie delen.


 
Ik heb op internet een blanco bingo kaart gezocht, die heb ik afgedrukt en zo bewerkt dat het een echte oude bingo kaart leek. Maar toen.... Ik kon niet echt iets vinden om de kaart mee af te maken, en toen bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om de "spelletjes sfeer" er in te houden. Ik heb een stok kaarten gepakt, en deze ook bewerkt tot dat ze gebruikt leken. Dat was nog best een werk, want het waren vrij nieuwe kaarten en dus nog erg glad.
Ik vind het wel een leuk kaartje geworden, zeker omdat het de eerste keer was dat ik echt iets met de "vintage" look heb gedaan..

Tot de volgende keer.

Liefs,
Roxanne

4 opmerkingen:

Katootje55 zei

Wat een leuk ideetje, zo'n dekseltje als sluiting!! En het geeft meteen diepte aan het potje zelf... een héél mooie theeswap is het geworden. Ik heb me ook als volger aangemeld. Kan ik je volgende creaties ook bewonderen!!1

Groetjes, Toos

ScrappyDoo zei

Dat theepotje is erg gaaf. Die deksel als sluiting, hoe kom je erop! Briljant. Wat je hebt gekregen is ook leuk. Dat kaartje heb je mooi gemaakt. Ik was erin getrapt! Nooit gedacht dat je dit zelf gedaan had met die kaarten! Als je had gezegd gekocht, had ik je geloofd!

ScrappyDoo zei

ik heb het 2x moeten typen... Je woordverificatie staat nog aan, kun je beter uitzetten. Dat reageert wat fijner.

Hanneke zei

Wat een ontzettend leuk projectje, en dat papier! Gaaf hoor! Echt leuk gemaakt, ook leuk om iemand cadeau te doen of ergens bij te geven.
Liefs hanneke