dinsdag 25 oktober 2011

Kerstkaartjes

Hallo,

Van t weekend heb ik mijn Swap op de bus gedaan. Zodra ik die van mij ook binnen heb zal ik van mijn inzending en van de swap die ik heb ontvangen een foto plaatsen.

Verder heb ik veel gewerkt, maar tussen het werken door heb ik gelukkig wel tijd gehad om wat kaartjes (af) te maken. Op de een of andere manier lijken ze allemaal wel een beetje op elkaar.
Het zijn alledrie winterse kaartjes, leuk voor de kerst.

Een winters"window"kaartje. bestaande uit 3 kaartjes van 13x13cm.
Daartussen zitten 2x harmonicavouwtjes om er diepte in te brengen.


Een scrapkaartje. De tag met het rendier heb ik gemaakt met de cuttlebug. Het was een oude kerstkaart die ik nooit heb vestuurd omdat hem niet zo leuk vond. Maar op de deze manier kwam hij nog goed van pas.
De sneeuwsterren heb ik ook uitgestanst met de cuttlebug.
Ik heb voor deze kaart ook weer de sneeuwsterretjes van de Xenos gebruikt.


Dit kaartje heb ik gezien bij mijn moeder, ik vond het leuk om er zelf ook een te maken . Hij bestaat uit 3 kaartjes van 13x13cm. Precies uit het midden heb ik een sneeuwster gestanst. Daarna heb ik de 3 delen in elkaar geplakt met een lintje ertussen. Aan dat lintje heb ik weer een kleinere sneeuwster vast gemaakt. Ik vind het resultaat erg leuk. Je kunt de kaart van alle kanten bekijken.

Vanmorgen zag ik op een blog (ik weet niet meer welke) een kaartje wat ik ook wel erg leuk vond.
Het was een kaartje waarbij je fotopapier boven een vlammetje houdt zodat er was roet op zit. En daarna de roet "er af" stempelt. Dat zal ik binnenkort ook nog even posten.

Groetjes,
Roxanne

1 opmerking:

Lisette zei

Wat een prachtig mooie kaarten zeg.
Zodra jouw swapmaatje je swap ontvangen heeft kan jij die van jou plaatsen hoor.
Groetjes Lisette